Slots med flygtema – Wings of Gold

Wings of Gold är spelautomaten för dig som älskar att bege dig upp i det blå tillsammans med en kapten och en mycket trevlig flygvärdinna. Spelet bjuder på mängder av spännande överraskningar, som att du t.ex. får möjlighet att själv styra planet eller chansen att vinna upp till hela 100 stycken free spins. Du hittar spelet på ett flertal spelsajter, till exempel Lucky Nugget eller på Poker Stars Casino.

Så spelar du

Vi älskar spelautomater som har en klassisk utformning och det är precis det som denna slot har. Här spelar du på 5 hjul med tre rader på varje och har sammanlagt 20 stycken vinstlinjer att välja mellan. Som vi tidigare nämnde kommer du att få ta del av mängder med free spins, men du kan även räkna med att wildsymbolen i spelet hjälper dig till högre vinster. I detta spel är det flygkaptenen som kommer att stå för wildsymbolen och det är på hjul 2, 3 och 4 som du ska hålla utkik efter denna. Tyvärr finns det ingen form av bonusspel i Wings of Gold, men spelet erbjuder en så kallas Xtrawin funktion som du aktiverar genom att lägga en 50 % högre insats per snurr. Det kan låta mycket, men det är helt klart värt det.

Symboler

I Wings of Gold har man valt att satsa på symboler som följer samma tema som sloten. Här hittar du en flygvärdinna, en kapten, spelkort, ett flygplan och en medalj. Det är medaljen i spelet som fungerar som slotens scattersymbol och det gäller att få upp minst tre stycken på en aktiv vinstlinje för att du ska få ta del av dina free spins. Lyckas du med detta kommer tre medaljer att dyka upp på skärmen och du har nu möjlighet att välja en av dessa. Antalet spins du kommer att få beror på hur många gånger din valda symbol visas på de hjul som nu startat och snurrar på din skärm.